Ugrás a tartalomra

GREENPRO: AZ ÚJ NÉV NYÚJTOTTA LEHETŐSÉGEK

2019. február 15., péntek - 12:30

Nevünk megváltozott, törekvésünk a fenntarthatóságért nem.

Az idén 20 éves fennállását ünneplő LTV Trans Környezetvédelmi Szolgáltató Zrt. 2016. április 4-től GREENPRO Környezetvédelmi Zrt. néven folytatja tevékenységét.

A GREENPRO Zrt. célkitűzése továbbra is, hogy környezettudatos megoldásaival és minősített szolgáltatásaival biztosítsa a fenntartható fejlődést, egyben a legmagasabb szinten kezelje a partneri igényeket.

Tisztítunk, karbantartunk, elszállítunk, illetve a körkörös gazdaság támogatójaként a begyűjtött hulladékokból évente több ezer tonnányi alapanyagot szállítunk biogáz célú hasznosításra, ezzel is segítve a megújuló energiaforrások térnyerését.

 

Mit jelent partnereinknek a változás?

Együttműködésünk és szolgáltatásaink ütemezése szempontjából partnereinknek nem hoz változást a névváltás. A változás a partnerek számára a szolgáltatások minőségi fejlődésében mutatkozik meg, munkánkat azonban zavartalanul folytatjuk tovább. A meglévő szerződésekre semmilyen változással nincs a névváltás. Emellett a filozófiánkkal megegyezően, a környezettudatos szemléletre szeretnénk partnereink figyelmét is felhívni.

Weboldalunkat annak figyelembevételével frissítettük, hogy partnereink minél átláthatóbban és gyorsabban jussanak el a számukra fontos tartalmakhoz. A letisztultabb, átláthatóbb felhasználó élmény mellett bővítettük a tartalmat is. A fenntarthatóság menüpontban környezettudatos információkat osztunk meg a környezeti hatásokról és zöld küldetésünkről is tájékoztatást adunk. A mit visz az autó almenüben további felvilágosítást nyújtunk tevékenységünk környezetre gyakorolt hatásairól.
Csak a nevünk és e-mail címünk változott, többi céges adatunk változatlan:

 

Elérhetőségeink 2016. április 4-től:

GREENPRO Környezetvédelmi Zrt.
2440 Százhalombatta, Ipari Park, Fuvaros u. 3.
Tel: 06-23-540-358
E-mail: info@greenpro.hu

 

Megújult szolgáltatásainkról itt tájékozódhat: Greenpro Bemutatkozó Katalógus

Vissza


További híreink

Megtalálhat minket a közösségi portálokon is!

Vállalatunk közösségi oldalain első kézből értesülhet híreinkről.

Facebook
LinkedIn

Hírlevél feliratkozás

Adja meg email címét, hogy elsőként értesüljön legfrissebb híreinkről és akcióinkról!