Ugrás a tartalomra

Speciális járműveink kis tartállyal, szűk, alacsony terekhez

Célul tűztük ki a mélygarázsokba, parkolóházakba beépített olajfogó és zsírfogó műtárgyak környezetvédelmi előírásoknak megfelelő szakszerű tisztítását.

Olajfogó és zsírfogó tisztítás parkolóházakban és garázsokban

Az új, modern élet és a velejárójaként megjelent mindennapos gépjármű használat szükségessé tette - leginkább belvárosokban - a parkolási helyzet javítására többszintes mélygarázsok, parkolóházak megépítését. A belvárosokban, de már a peremvárosi részeken is egyre inkább problémaként merül fel a hely szűke, a parkolásra rendelkezésre álló területek hiánya, melyek indokolták a parkolóházak és mélygarázsok kiépítését.

A parkolóházak a közösségi (bevásárlóközpontok, szórakoztatóközpontok, sportcsarnokok, uszodák) a mélygarázsok általában a magánterületen belüli (szállodák, társasházak, irodaházak) gépjármű elhelyezés hatékony eszközei. Megépítésükkel a parkolásra rendelkezésre álló terület hiánya részlegesen csökken, az értékes földfelszín feletti zöldterület megmarad, területrendezéssel szépítve a városok képét, élhetőbbé és szebbé téve a lakosság mindennapi életét.

A parkolóházakra, mélygarázsokra ugyanúgy érvényes a kültéri, felszíni parkolókra is alkalmazandó eljárás, az olajfogó berendezések beépítése, csapadékvíz és egyéb vizek szakszerű felfogása, begyűjtése.

A hely szűke és az új életvitel (irodaházakban, bevásárlóközpontok központ részein kialakított étkezési lehetőségek) az éttermek, konyhák működéséhez szorosan kapcsolódó zsírfogó berendezések beépítését is átalakította ez elmúlt évtizedekben, alkalmazkodva a lefele építkezés adta lehetőségek maximális figyelembevételével, kihasználva az új terület adta lehetőségeket működésük során.

A többszintes - jellemzően zárt terű - személyautók parkolását kiszolgáló parkolók, mélygarázsok egyik meghatározó tulajdonságuk belmagasságuk, melyek általában 2,10 méterben vannak meghatározva. A kis belmagasság miatt az épületek karbantartásához kapcsolódó munkálatoknak - az új technológiáknak és építési feltételeknek megfelelően - is fejlődniük kell.

Kistartályos munkagépeink jellemzői

Több köbméter hulladék elszállítása

Kis szippantós tartályautóink ráhordással akár több köbméter hulladék kitermelésére és elszállítására is alkalmasak.

Alacsony belmagasságú épületekhez tervezve

Alacsony belmagasságú, 2,1 m alatti mélygarázsok olajfogóinak és zsírfogóinak tisztítása, karbantartása.

Autóra épített woma

A womának köszönhetően a műtárgyhoz kapcsolódó csatornarendszer és a műtárgyak teljes tisztítása is megoldható.

Akiknek ajánljuk

Ez a szolgáltatásunk különösen ajánlott a következő ügyféltípusoknak:

Kérje ajánlatunkat!

Ha szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, kérje ajánlatunk!

Ajánlatkérés

Hogyan tisztítunk olajfogót szűk helyeken?

Cégünk haladva a kor által diktált új helyzetekkel célul tűzte ki a mélygarázsokba, parkolóházakba beépített olajfogó és zsírfogó műtárgyak környezetvédelmi előírásoknak megfelelő szakszerű tisztítását. A közösségi lét érdekében, figyelemben véve a karbantartási folyamatokat, kiemelten fontosnak tartjuk a szolgáltatáshoz szükséges gépjárműpark folyamatos megújítását, fejlesztését, új gépjárművek beszerzését.

Az elmúlt években az egy kis pótszerelvényként funkcionáló 1 m3 kapacitással bíró tartályunk mellé további 1,5 m3 kapacitással bíró kistartályautót és egy újabb pótos szintén 1 m3 nagyságú kistartály került beszerzésre, a megnövekedett és folyamatosan növekvő igények kielégítése végett

A mélygarázsokba, parkolóházakba, szűk helyekre beépített olajfogó és zsírfogó berendezések tisztítását szolgáló kis szippantós tartályautóink ráhordással akár több m3 hulladék kitermelésére és elszállítására is alkalmasak.

Legújabb kis tartályautónk a legmodernebb technológiával felszerelve várja feladatait, kis tartályméretével könnyen le- illetve befér a belmagassággal, szűk méretekkel korlátozott területekre. Az autóra épített woma – a műtárgyhoz kapcsolódó csatornarendszer és a műtárgyak teljes tisztítását is lehetővé teszi.

Maradt még kérdése?

Nézze át válaszaink gyakori kérdésekre, vagy forduljon hozzánk ingyenes zöld számunkon!

Gyakran ismételt kérdések +36 80 296 818