Ugrás a tartalomra

Gyakran Ismételt Kérdések

 • Hogyan rendelhetem meg a szolgáltatást?

  A szolgáltatást minden esetben írásban kell megrendelni az info@greenpro.hu e-mail címre küldött levélben. Az ügyfélszolgálat által elkészített és megküldött szerződés cégszerű aláírását és részünkre történő visszaküldését követően tudjuk ütemezni, majd elvégezni a szolgáltatást.

 • Hulladék és állati eredetű melléktermékek tekintetében hogyan, miről és mikor szükséges adatot szolgáltatni?

  Az alábbi linkre kattintva elérheti tájékoztató anyagunkat.

  http://greenpro.hu/sites/default/files/adatkezelesi_tajekoztato_20180525_greenpro.pdf 

 • Mi a KÜJ és KTJ szám?

  KÜJ szám: Környezetvédelmi ügyfél jel

  KTJ szám: Környezetvédelmi területi jel

  Igénylése az ÁNYK rendszeren keresztül a KAR adatlap csomag kitöltésével lehetséges. Az ÁNYK program és a KAR adatlap csomag letölthető az alábbi linken:

  http://web.okir.hu/hu/urlapok

 • Mi alapján lehet besorolni a hulladékokat és állati eredetű melléktermékeket?

  Állati eredetű melléktermékeket a 1069/2009/EK RENDELETE a nem emberi fogyasztásra szánt állati melléktermékekre és a belőlük származó termékekre vonatkozó egészségügyi szabályok megállapításáról és az 1774/2002/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről (állati melléktermékekre vonatkozó rendelet) alapján kell besorolni. (A rendelet 8., 9., 10. cikke alapján)

  Veszélyes és nem veszélyes hulladékokat a hulladékjegyzékről szóló 72/2013. (VIII.27.) VM rendelet alapján kell besorolni. A veszélyes hulladék besorolását segítheti a hulladékká vált anyag biztonsági adatlapja.

 • Mi történik a hulladékkal és állati eredetű melléktermékekkel az átvétel után?

  Az átvett állati eredetű melléktermékeket biogáz üzembe szállítjuk hasznosításra.

  Az átvett veszélyes és nem veszélyes hulladékok esetében mindig kiemelt figyelmet fordítunk, hogy lehetőség szerint hasznosításra adjuk tovább. Amennyiben ez nem lehetséges, akkor a hulladékok ártalmatlanításra kerülnek.

 • Milyen adatokat szükséges a megrendeléshez a hulladékokról és állati eredetű melléktermékekről?

  Állati eredetű melléktermékek és hulladékok elszállításához az ügyfélszolgálatunk megküldi az adatbekérőt Önnek, mely részletesen tartalmazza a szerződéskötéshez és az elszállításhoz szükséges adatokat.

 • Milyen engedélyekkel rendelkeznek a hulladék és melléktermék átvételére?

  Az Állati eredetű melléktermékek gyűjtésére szállítására vonatkozó engedélyeink az alábbi linken elérhető a Hatósági nyilvántartásban:

  http://portal.nebih.gov.hu/1069/2009/ek-rendelet-szerint

   

  A hulladékgazdálkodási engedélyek lekérdezhetőek az alábbi linken a hulladékgazdálkodási engedélyek pontban:

  http://web.okir.hu/sse/?group=EHIR

 • Milyen hulladékokat és állati eredetű melléktermékeket vesznek át?

  A hatályos engedélyeink alapján 1., 2. és 3. kategóriába tartozó állati eredetű melléktermékeket egyaránt átvehetünk, szállíthatunk.

  Az állati eredetű melléktermékek besorolását a 1069/2009/EK RENDELETE a nem emberi fogyasztásra szánt állati melléktermékekre és a belőlük származó termékekre vonatkozó egészségügyi szabályok megállapításáról és az 1774/2002/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről (állati melléktermékekre vonatkozó rendelet) tartalmazza.

  A veszélyes és nem veszélyes hulladék szállítás, gyűjtés, kereskedelmi engedélyeink lehetőséget adnak  a hulladékjegyzékről szóló 72/2013. (VIII.27.) VM rendelet szerinti hulladékok gyűjtésére, kereskedelmére, szállítására a 18-as főcsoport veszélyes hulladékait leszámítva.

 • Milyen szolgáltatásokat végeznek?

 • Tudnak edényzetet biztosítani az elszállításhoz?

  Az állati eredetű melléktermékek, hulladékok átvételéhez az edényzetet jellemzően cégünk biztosítja. Eltérő igény esetén az ügyfélszolgálatunkkal tudja egyeztetni a saját edényzetben történő állati eredetű melléktermék, vagy hulladék elszállítását.

Megtalálhat minket a közösségi portálokon is!

Vállalatunk közösségi oldalain első kézből értesülhet híreinkről.

Facebook
LinkedIn

Hírlevél feliratkozás

Adja meg email címét, hogy elsőként értesüljön legfrissebb híreinkről és akcióinkról!