Ugrás a tartalomra

Duguláselhárítás, csatornatisztítás

Országos megoldást nyújtunk

Mindenhol kellemetlenséget és egyben égető problémát okozhat a szenny- és csapadékvíz csatornarendszerekben történő dugulás. Ilyenkor a legfontosabb a gyors reagálás, a hiba okának feltérképezése, elhárítása, a csatornatisztítás, a dugulás mielőbbi megszüntetése.

Duguláselhárítás, csatornatisztítás

Cégünk országos kiszállással vállalja vállalja üzemi területek csapadék- és szennyvízcsatornáinak tisztítását, amellyel megelőzhető a dugulások kialakulása. A duguláselhárítást vagy csatornatisztítást helyszíni felmérés alapján, a megrendelői igények megismerését követően a megfelelő típusú és kapacitású (professzionálisan felszerelt) tisztító berendezéssel végezzük el.

Csatornatisztító

Csatornatisztítással, duguláselhárítással foglalkozó szerviz autóink 0-24 órás ügyeleti szolgálatot tartunk szerződött partnereinknek, amibe a hétvégék és ünnepnapok is beletartoznak. A munkálatokat jól felszerelt speciális munkagépekkel, nagy gyakorlattal rendelkező kollégáink végzik. A csatornatisztítás, duguláselhárítás művelete alaposságot igényel, így szakértő munkánkra minden helyzetben bizton számíthat.

Rendelkezésére állunk a kisebb telephelyű vállalkozások, és a nagyobb szolgáltatók, vállalatok, önkormányzatok csatornatisztító, és duguláselhárító munkáinak elvégzésére.

Akiknek ajánljuk

Ez a szolgáltatásunk különösen ajánlott a következő ügyféltípusoknak:

Kérje ajánlatunkat!

Ha szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, kérje ajánlatunk!

Ajánlatkérés

Csatornatisztítás nagynyomású vízzel

Az eldugult csatornaszakaszba a folyásiránynak megfelelő irányból a dugulás felé tisztítónyílásból, vagy tisztítóaknából egy dupla acélköpenyes tömlőt vezetünk be. A tömlő végére egy tisztítófej van felcsavarozva, melynek elején és hátsó részén furatok, fúvókák vannak elhelyezve. Ezeken keresztül áramlik ki a nagynyomású víz.

A hátsó fúvókák dőlésszögéből következően a kiáramló víz a csatorna falán “megtámaszkodik” és ezzel mint egy rakétahajtómű húzza be magát a tömlővel együtt a csatornába, és jut el a dugulásig. A dugulást a fej elején elhelyezett első fúvókán kiáramló víz mossa szét. A tömlőt túlengedve a duguláson egy hidraulikus mechanika húzza vissza a csatornából víznyomás alatt.

Veszélyes hulladék, folyékony hulladék kezelése

Veszélyes hulladék, folyékony hulladék, iszapszerű anyagok kezelésekor különös gonddal kell eljárni, ezért a veszélyes hulladékokkal, folyékony hulladékokkal, iszapszerű anyagokkal kapcsolatos tevékenységek hivatalos engedélyekhez kötöttek. A GREENPRO Zrt. az ország teljes területén vállalja különféle veszélyes hulladékok, folyékony hulladékok, folyékony veszélyes hulladékok, iszapszerű anyagok, folyékony iszaphulladékok elszállítását.

Maradt még kérdése?

Nézze át válaszaink gyakori kérdésekre, vagy forduljon hozzánk ingyenes zöld számunkon!

Gyakran ismételt kérdések +36 80 296 818