Ugrás a tartalomra

Szaktanácsadás

Környezetmérnöki szaktanácsadás

 A Greenpro Zrt. által végzett DEKRA Intertek Certification által minősített szolgáltatásaink tekintetében vállalunk szaktanácsadást.

Minősített szolgáltatásaink:

  • Hulladék, veszélyes hulladékok szállítása, ártalmatlanításának szervezése, lebonyolítása
  • Állati hulladékok szállítása, ártalmatlanításának szervezése, lebonyolítása
  • Élelmiszerhulladékok szállítása, ártalmatlanításának szervezése, lebonyolítása
  • Tartályos tehergépkocsival szivattyúzható hulladék és veszélyes hulladék szállítása
  • Zsírfogó, olajfogó és iszapfogó berendezések tisztítása, karbantartása
  • Szennyvízátemelő berendezések tisztítása, karbantartása
  • Ipari és közüzemi csatornarendszerek tisztítása
  • ADR szaktanácsadás
  • Olajfogó-, zsírfogó berendezésekkel kapcsolatos szaktanácsadás
  • Veszélyes hulladék kezeléssel kapcsolatos szaktanácsadás

Szakmailag legfelkészültebb munkatársaink készek Önnek szakszerű környezetvédelmi tanácsot adni a hulladékgazdálkodás és vízminőség-védelem feladatok ellátásával kapcsolatban. Elvégezzük a környezetvédelmi állapotfelmérést, környezetszennyezés feltárását, lehatárolását, kárelhárítási terv készítését, és a kárelhárítás kivitelezését.

Kiknek ajánljuk?

Ezt a szolgáltatást elsősorban a következő területeken ajánljuk:

Kérje ajánlatunkat!

Ha szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, kérje ajánlatunk!

Ajánlatkérés

Olajleválasztók hatásfok javítása

Meglévő régi olajleválasztó, olajfogó berendezések határértéken belüli kibocsátásának (28/2004. (XII. 25.) KvVM rendelet) érdekében átalakítást, ezáltal hatásfokjavítást is vállalunk.

Komplex szolgáltatásunk igénybevételével elérhetővé válik esetenként új berendezés vásárlása nélkül is a legszennyezettebb, akár zsíros, olajos szennyvizek tisztítása is. Szolgáltatásunk része javaslat és egyénre szabott technológiai tervezet készítése, annak érdekében, hogy a határérték alatti eredményeket elérjük és fenntartsuk.

A szénhidrogén leválasztó berendezések átalakításával jelentős költségmegtakarítás érhető el, hiszen akár a veszélyes hulladék, olajos víz mennyisége, az olajfogók tisztításának gyakorisága is csökkenthető, illetve a jó eredmény elérése után hatósági szankciókkal sem kell számolni. Az áramlás megváltoztatásával, speciális szűrők, falak és csövek beépítésével akár egy bonyolult szennyvíztisztító mű is helyettesíthető.

A szolgáltatás sikeres elvégzéséhez garancia a másfél évtizedes tapasztalatunk, klaszterben történő együttműködésünk, valamint széleskörű kapcsolatrendszerünk magyar és más európai szakcégekkel. Sok esetben ezen a területen a kihívás miatt, a kutatás-fejlesztés érdekében szolgáltatásainkat piaci ár alatt vállaljuk a siker és a fejlődés érdekében.

ADR szaktanácsadás

Mi is az ADR?

American Depositary Receipt – A Veszélyes Áruk Nemzetközi Közúti Szállításáról szóló Európai Megállapodás, beleértve az ideiglenes eltéréseket is, amelyeket a szállításban részvevő Szerződő Felek aláírtak.

Maradt még kérdése?

Nézze át válaszaink gyakori kérdésekre, vagy forduljon hozzánk ingyenes zöld számunkon!

Gyakran ismételt kérdések +36 80 296 818