Ugrás a tartalomra

Átemelő szivattyú karbantartása, javítása

Átemelő szivattyú karbantartása, javítása

A GREENPRO Zrt. az egész ország területén teljes körűen biztosítja partnerei számára a szennyvízátemelő berendezések javítását és karbantartását.

A szennyvízátemelő berendezés a közcsatorna és a szennyvíz keletkezési helye közti szintkülönbségek áthidalására szolgál. A szennyvízátemelő abban az esetben szükséges, ha a keletkezés helyén a szennyvizet az ideális elfolyás érdekében megfelelő szintbe kell hozni. A műtárgyak ezáltal alkalmasak a szennyvíz közcsatornából történő visszatorlódásától is megvédeni az épületeket.

Korábban a szivattyúk védelmére rácsot, ülepítőt, valamint homokfogót is építettek be, amelyek jelentős többletkezeléssel, építményigénnyel, anyagelszállítással és meleg időben bűzhatással is jártak.

Kiknek ajánljuk?

Ezt a szolgáltatást elsősorban a következő területeken ajánljuk:

Kérje ajánlatunkat!

Ha szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, kérje ajánlatunk!

Ajánlatkérés

Karbantartás

A szennyvízátemelés jelenlegi uralkodó géptípusa a centrifugál szivattyú. Az alkalmazási területek kiterjedéséhez a kedvező energiafelhasználás, a kiépített szervizhálózat, a kis helyigény, az egyszerű beépítés és a karbantartás, valamint a nagy teljesítményintervallum egyaránt hozzájárultak. A folyadék mennyisége általában elegendő a túlhevülés elkerülésére, míg az átemelő szivattyú nagy teljesítményen működik.

Az átemelő szivattyú meghibásodásának kockázata megnő, ha kisebb teljesítmény szinten a hűtés nem megfelelővé válhat, ezáltal a csapágyak túlmelegedhetnek, megszorulhatnak. A szennyvízátemelő szivattyúk optimális működése és a meghibásodások elkerülése érdekében elengedhetetlen az átemelő szivattyúk rendszeres időközönkénti tisztítása, ill. karbantartása.

A GREENPRO Környezetvédelmi Zrt. 20 éves tapasztalattal és kiváló referenciákkal rendelkezik a nagyméretű, közüzemi vagy ipari csapadék-, ill. szennyvízátemelők tisztítása és karbantartása terén.

Maradt még kérdése?

Nézze át válaszaink gyakori kérdésekre, vagy forduljon hozzánk ingyenes zöld számunkon!

Gyakran ismételt kérdések +36 80 296 818