Ugrás a tartalomra

Ipar

A GREENPRO Zrt. korszerű mosóberendezéssel ellátott tartályautóival és több mint 20 év tapasztalattal végzi olaj- és zsírleválasztó berendezések tisztítását, karbantartását és az azokban keletkezett hulladékok elszállítását, valamint szennyvíz- és csapadékvíz hálózatok tisztítását és karbantartását ipari partnereknek, gyáraknak, üzemeknek. Vállaljuk továbbá, dugulások elhárítását és átemelők rendszeres karbantartását, hibaelhárítását is.

Kinek segítünk?

Országosan lefedettséggel végzett szolgáltatásainkat (külső csatorna hálózatok, olaj- és zsírfogó berendezések, csapadékvíz- és szennyvízátemelők karbantartása, tisztítása, valamint szilárd és folyékony veszélyes hulladékok begyűjtése, elszállítása) ajánljuk minden cégnél a karbantartási vagy környezetvédelmi feladatok ellátásával megbízott személy részére.

Miért válasszon minket?

  • Korszerű teherautó parkunkkal, udvarias és szakmailag felkészült kollégáinkkal állunk szolgálatára,

  • pontosságunk, gyorsaságunk és precíz munkavégzésünk időt és pénzt takarít meg Önnek,

  • rendszeresen megrendelt szolgáltatásainknál az ütemezés kiszámíthatóságával, egyedi igények esetén pedig rugalmasságunkkal segítjük a munkáját,

  • több mint 20 éves szakmai tapasztalat, és elégedett partnereink sora a garancia megbízhatóságunkra és az elvégzett munkánk minőségére,

  • országos szolgáltatási területünk révén, nem kell különböző telephelyekre más-más szolgáltatóval szerződést kötnie,

  • együtt teszünk a környezetért: a begyűjtött állati eredetű melléktermékeket biogáz üzembe szállítjuk, ahol megújuló energiaforrásként hasznosul.

Maradt még kérdése?

Nézze át válaszaink gyakori kérdésekre, vagy forduljon hozzánk ingyenes zöld számunkon!

Gyakran ismételt kérdések +36 80 296 818