Ugrás a tartalomra

Bevásárló egységek

A GREENPRO Zrt. országosan lefedettséggel bonyolítja állati eredetű melléktermékek (feldolgozásból származó, vagy lejárt szavatosságú hús és tejtermékfélék) begyűjtését, szállítását és ártalmatlanítását bevásárló egységekből és áruházakból.

Több mint 20 éves tapasztalatunk és a nagy kereskedelmi láncokat is magába foglaló partnerkörünk a garancia a megbízható, pontos és rugalmas munkavégzésre.

Kinek segítünk?

Cégünk kedvező árakon vállalja különféle állati eredetű melléktermékek – tejipari melléktermék (tej, tejkészítmény), húsipari melléktermékek (hús, húskészítmények) – 240 literes műanyag tárolóedényekben, EUR raklapokon történő elszállítását, melyeket kereskedelmi okokból vagy egyéb hibákból kifolyólag kivontak, leselejteztek, vagy nem hoztak kereskedelmi forgalomba.

Ügyfeleink között vannak nagy kereskedelmi központok, áruházláncok és bevásárló egységek. A vevői igényeknek megfelelően alkalmanként, vagy rendszeres ütemezés szerint végezzük szolgáltatásunkat.

Miért válasszon minket?

  • Konténeres gépjárművünkkel egyszerre nagy mennyiségű, akár 32 m3 állati eredetű mellékterméket is el tudunk szállítani,

  • Év végén partnereinknek segítséget nyújtunk az állati eredetű melléktermékes adatszolgáltatás elkészítésében

  • Korszerű teherautó parkunkkal, udvarias és szakmailag felkészült kollégáinkkal állunk szolgálatára,

  • Pontosságunk, gyorsaságunk és precíz munkavégzésünk időt és pénzt takarít meg Önnek,

  • Rendszeresen megrendelt szolgáltatásainknál az ütemezés kiszámíthatóságával, egyedi igények esetén pedig rugalmasságunkkal segítjük a munkáját,

  • Több mint 20 éves szakmai tapasztalat, és elégedett partnereink sora a garancia megbízhatóságunkra és az elvégzett munkánk minőségére,

  • Országos szolgáltatási területünk révén, nem kell különböző telephelyekre más-más szolgáltatóval szerződést kötnie,

  • Együtt teszünk a környezetért: a begyűjtött állati eredetű melléktermékeket biogáz üzembe szállítjuk, ahol megújuló energiaforrásként hasznosul.

Maradt még kérdése?

Nézze át válaszaink gyakori kérdésekre, vagy forduljon hozzánk ingyenes zöld számunkon!

Gyakran ismételt kérdések +36 80 296 818