Ugrás a tartalomra

Amire büszkék vagyunk

Partnereink szolgálatában

A GREENPRO Környezetvédelmi Zrt. számára elsődleges szempont, hogy szolgáltatásainkat a lehető legmagasabb színvonalon, Partnereink megelégedésének szolgálatában tudjuk biztosítani.

Tevékenységünk folyamatos javítása érdekében elengedhetetlennek tartjuk, hogy Vevőinktől időről időre értékes visszajelzésekkel rendelkezzünk, amelynek meghatározó eszköze a vevői elégedettség felmérés.

És hogy mit gondolnak rólunk az Ügyfeleink? Összefoglaló videónkban kollégáink szemléltetik tevékenységeink kulcsmotívumait.

Videó megtekintése Bővebben

Tanúsítványaink, minősítéseink

Környezet- és minőségirányítási minősítésünk

A környezet állapotának javítása globális kérdés, ezért igyekszünk olyan szállítókkal, alvállalkozókkal és partnerekkel együtt dolgozni, akik hasonló tudatos és felelős gondolkodásmóddal rendelkeznek. Tevékenységünkkel – olaj- és zsírfogók karbantartásával, telepítésével, csatornatisztítási szolgáltatásunkkal, hulladékok és állati melléktermékek szállításával és begyűjtésével – nagymértékben hozzájárulunk a környezet állapotának javulásához, elősegítjük a fenntartható fejlődés feltételeinek biztosítását, valamint Partnereinket is cselekvésre ösztönözzük.

Céljaink elérése érdekében:

  • Kiemelt figyelmet fordítunk Partnereink igényeinek felmérésére, hogy a szolgáltatásinkat megfelelő minőségben, határidőre teljesítsük.
  • Partnereink megfelelő minőségű, pontos és gyors információval történő ellátása érdekében célunk az integrált vállalatirányítási rendszerünk fejlesztése, hatékony működtetése.
  • Döntéseinket a környezetvédelmi szempontok figyelembevételével határozzuk meg. Tevékenységeinket a vonatkozó jogszabályok előírásainak megfelelően végezzük. 
  • Partnereinket folyamatosan ösztönözzük a szelektív hulladékgyűjtésre, hogy a lehető leghatékonyabb és a leggazdaságosabb hasznosítási módot tudjuk biztosítani az állati melléktermékek és hulladékok kezelésére, elősegítsük a minél nagyobb arányban történő hasznosíttatásukat. 
  • Tevékenységeink környezetre gyakorolt hatásait felügyeljük és kiértékeljük. Szolgáltatásaink színvonalának növelése és a környezeti hatásaink mérséklése érdekében eszközeinket, telephelyünket folyamatosan, a környezetvédelmi szempontok figyelembe vételével fejlesztjük. Kiemelt figyelmet fordítunk a szennyezések megelőzésre.
  • Elkötelezettek vagyunk a minőségügyi és környezeti teljesítményünk folyamatos javítására, amelyet rendszeresen ellenőrzünk auditok formájában; eredményeit dokumentáljuk.
  • Fontosnak tartjuk, hogy olyan munkavállalókat foglalkoztassunk, akik szaktudássukkal, tájékozottságukkal, hozzáállásukkal elősegítik a minőség- és környezeti céljaink elérését.
  • Alapvető feladatunknak tarjuk, hogy dolgozóink részére az egészséges és biztonságos munkavégzéshez szükséges feltételeket megteremtsük. Célunk, hogy elégedett dolgozókat foglalkoztassunk. 
  • Munkatársaink részére rendszeres képzéseket tartunk, hogy munkatársainkban tudatosítsuk az Integrált politikánkban megfogalmazott elveinket, céljainkat, az integrált rendszerünkben szabályozott feladatokat, tudnivalókat.
  • Vezetőségünk minden tagja elkötelezett a minőségügyi és környezetvédelmi törekvéseink megvalósítása és a vállalati fenntarthatósági komplex értelmezése mellett, így minden dolgozónktól elvárjuk a minőségi munkavégzést, a környezettudatos magatartást.

Céljaink elérése érdekében működtetjük és folyamatosan fejlesztjük az integrált MSZ EN ISO 9001:2015 minőségirányítási és az MSZ EN ISO 14001:2015 környezetirányítási rendszerünket. 

B CORP minősítésünk

A B Corp minősítési rendszerben való megfelelést Magyarországon úttörő módon, az elsők között szerezte meg a Biofilter Zrt. és a cégcsoportba tartozó Greenpro Zrt. A minősítési rendszer használatával a Cégcsoport képes a szokásos üzletmeneten túlmutató méréseket és célkitűzéseket tenni, ezáltal képviselni a munkavállalók, az ügyfelek, a helyi közösségek és a környezet érdekeit is a pozitív társadalmi változások előmozdítása érdekében. A B Impact Assessment nevű hatásvizsgálat minden területen segít rámutatni a fejlesztendő területeinkre és keretet adni a kitűzött céljaink eléréséhez. A B Corp minősítéssel szeretnénk felhívni környezetünk minden résztvevőjének figyelmét a fenntarthatóság komplex megközelítésére és a körforgásos gazdaság fontosságára. 

Világszerte több mint 3 000, Magyarországon jelenleg 3 vállalkozás érte el a B Corp minősítési szintet, amivel mind az üzleti, társadalmi és környezeti fenntarthatóságot képviselik. További információ a B Corporation minősítésről: https://www.bcorporation.net

További információ a B Corporation minősítésről: https://www.bcorporation.net

Környezetirányítási rendszerünk tanúsítványának nyilvántartási száma: 170106017/4

Első tanúsításának dátuma: 2006.01.18
Megújító tanúsításának dátuma: 2018.01.17
Érvényes: 2021.01.16

letöltés

Minőségirányítási rendszerünk tanúsítványának nyilvántartási száma: 120106067/4

Első tanúsításának dátuma: 2006.01.18
Megújító tanúsításának dátuma: 2018.01.17
Érvényes: 2021.01.16

letöltés

Díjaink

MagyarBrands elismerés a Kiváló Üzleti Márka kategóriában

Tovább