Ugrás a tartalomra

IDÉN ELŐSZÖR MAGYARBRANDS DÍJAS A GREENPRO

2019. február 15., péntek - 12:51

2017-ben először és reméljük nem utoljára nyerte el a MagyarBrands elismerést a Kiváló Üzleti Márka kategóriában a Greenpro Zrt! A bírálóbizottság idén nyolcadik alkalommal díjazta a legkiválóbb hazai márkákat. 

Mielőtt a Greenpro Zrt.-nek ítélték volna ezt a rangos elismerést, egyebek mellett azt vizsgálták, hogy vállalatunk márkája mennyire tekinthető hazainak, mennyire kötődik az ország életéhez, gazdaságához és annak értékeihez. A díj odaítélésében fontos szempont volt a cég hírneve a fogyasztók és a szakemberek körében, továbbá a márka mögött működő vállalatnak az elmúlt 3 éves gazdasági teljesítménye, a pénzügyi eredményessége és a tőkeerőssége.

A MagyarBrands a kiváló magyar márkák versenye 2010 óta. A program kizárólag olyan vállalatokat értékel, amely Magyarországon született, vagy a létrejöttében, alapításában magyarok vettek részt. Ezenkívül további három feltétel egyikének is teljesülnie kell: a márka magyar tulajdonban van, „gyártásának” helyszíne Magyarország, és magas magyar identitás-pontszámot kap az értékelés során.

Serényi János, a MagyarBrands program elnöke a kitüntetéssel kapcsolatban azt hangsúlyozta, hogy felgyorsult világunkban a bizalmat építő, a reputációt érintő pozitív információk minden korábbinál jobban hatnak a vásárlói döntésekre. Ügyfélkörüket azok a vállalatok tudják megtartani és bővíteni, amelyekről megbízhatónak tartott forrásból érkeznek bizalmat keltő vélemények.

Külön öröm és büszkeség számunkra, hogy cégcsoportunkon belül a Biofilter Zrt. mellett a Greenpro Zrt. is kiérdemelte a rangos MagyarBrands díjat.

Vissza


További híreink

Megtalálhat minket a közösségi portálokon is!

Vállalatunk közösségi oldalain első kézből értesülhet híreinkről.

Facebook
LinkedIn

Hírlevél feliratkozás

Adja meg email címét, hogy elsőként értesüljön legfrissebb híreinkről és akcióinkról!