Ugrás a tartalomra

A Greenpro Zrt. sokoldalú partner a fenntarthatóságban

2020. február 13., csütörtök - 14:53

A Greenpro Zrt. 24 év után is töretlen lelkesedéssel és szakértelemmel látja el szerteágazó tevékenységeit a környezetünk védelmében. Összefoglaltuk, hogy milyen kérdések esetén fordulhat vállalatunkhoz. 

A Greenpro Zrt. főbb tevékenységei között megtalálható éppúgy a zsír- és olajfogó berendezések tisztítása, karbantartása, javítása és értékesítése, az ipari csatornatisztítás és duguláselhárítás, a csapadékvíz- és szennyvízátemelő berendezések tisztítása, ahogy az állati melléktermékek, lejárt szavatosságú élelmiszerek, veszélyes hulladékok begyűjtése, szállítása, ártalmatlanítása és hasznosításuk előkészítése. 

A következőkben sorra vesszük, milyen megoldásokkal szolgálhatunk az Ön számára.
 

Zsírfogó tisztítás, karbantartás és javítás

A zsírfogó vagy zsírleválasztó berendezés egy olyan tartály, amiben a tartályba érkező szennyvízből az áramlás lassulása következtében a zsír kiválik, és a vízfelszínre kerül, az iszap pedig leülepszik. Ahhoz, hogy a zsírfogóból a közcsatornába távozó szennyvízben a zsír mennyisége a jogszabályban meghatározott küszöbérték alatt maradjon, és ezáltal minimalizálni tudjuk a környezetben bekövetkező károkat, kulcsszerepet játszik a megfelelő típusú és méretű zsírfogó műtárgy beépítése és rendszeres karbantartása.

Partnereink között elsősorban azon vendéglátóegységek, közétkeztetést ellátó főzőkonyhák, közintézmények és létesítmények üzemeltetői, valamint vágóhidak és húsfeldolgozó üzemek találhatók meg, akik számára kötelező a zsírfogó, zsírleválasztó műtárgy beépítése.

A Greenpro Zrt. szakmailag felkészült kollégái mind az újonnan beszerelésre kerülő zsírfogó műtárgy kiválasztásában, mind a már meglévő berendezés karbantartásában, tisztításában, esetleges meghibásodása esetén javításában segítséget tudnak nyújtani.
 

Greenpro_ajanlatkeres_gomb

 

Greenpro Zrt. zsírfogó tisztítás

 

Olajfogó tisztítás, karbantartás, javítás

Az olajfogó vagy olajleválasztó a zsírfogóhoz hasonlóan egy olyan tartály, ami lehetővé teszi a bevezetett szennyvízből az olajszármazékok és az iszap kiválását, azokat a berendezésben tartja, és kizárólag a tisztított, jogszabályi küszöbértéknek megfelelő minőségű vizet engedi tovább. 

A szükségleteknek megfelelő olajfogó kiválasztása, tisztítása, karbantartása és javítása ez esetben is hozzáértő szakembert igénylő feladat, a kérdés megoldásában országszerte készséggel állunk érdeklődő partnereink, így például benzinkutak, autómosók, parkolók, szervizek szolgálatára.
 

Greenpro_ajanlatkeres_gomb


Duguláselhárítás, csatornatisztítás

Ahogy az egészségünk tudatos megőrzésével számos egészségügyi probléma megelőzhető, úgy kerülhető el a bosszúságot okozó dugulás is a szennyvíz- és csapadékvíz csatornarendszerekben. Ennek a preventív eljárásnak a legfőbb eleme a csatornatisztítás, ha viszont már bekövetkezett a baj, a duguláselhárítás nyújt megoldást a probléma orvoslására. 

Greenpro Zrt. duguláselhárítás


Mind a megelőző csatornatisztítás, mind duguláselhárítás, azaz a hiba okának feltérképezése, elhárítása és a dugulás mielőbbi megszüntetése terén 0-24 órás elérhetőséggel segítő kezet nyújt a Greenpro Zrt. üzemi területek csapadék- és szennyvízcsatornáinak tisztításban. 
 

Greenpro_ajanlatkeres_gomb


Szennyvízátemelő berendezés

Az előző területhez hasonló tevékenységünk a szennyvíz keletkezési helye és a közcsatorna közti szintkülönbség leküzdését szolgáló szennyvízátemelő berendezés tisztítása, karbantartása. A szennyvízátemelőben előforduló kiülepedésektől a berendezéseket rendszeresen mentesíteni szükséges, a professzionális karbantartás és a keletkező hibák elkerülése, illetve elhárítása érdekében.

Greenpro Zrt. szennyvízátemelő


A Greenpro Zrt. biztosítja többek között az ipar és létesítmény üzemeltetés területén működő partnerei számára a nagyméretű, közüzemi vagy ipari szennyvíz- és csapadékvíz-átemelők ellenőrzését, karbantartását.
 

Greenpro_ajanlatkeres_gomb

 

Élelmiszerhulladékok szállítása, kezelése

Az előállító, feldolgozó üzemek és áruházak tevékenységéből fakadóan nagy mennyiségben keletkező 3. kategóriájú, állati eredetű élelmiszerhulladék elszállítása, kezelése és ártalmatlanítása a veszélyes hulladékokéhoz hasonlóan szigorú szabályok betartása mentén történik, melynek célja a hulladéklerakók terhelése helyett ezen értékes anyagok körforgásban tartása. Ebbe a kategóriába tartoznak pl. a lejárt szavatosságú tej- és húskészítmények, illetve a vendéglátásban keletkező élelmiszerhulladékok, ételmaradékok.

A Greenpro Zrt. modern gépjárműparkkal, szakértő munkatársakkal és a szükséges engedélyek birtokában vállalja az élelmiszerhulladékok szállítása, kezelése és biogáz üzembe történő szállítása körüli teendők teljes körű lebonyolítását.
 

Greenpro_ajanlatkeres_gomb

 

Greenpro Zrt. állati melléktermék

 

Állati eredetű melléktermék elszállítása, ártalmatlanítása

Állati eredetű mellékterméknek tekintünk minden, nem emberi fogyasztásra szánt állati hulladékot, ami jelentheti az állatok teljes testét vagy testrészeit, állati eredetű termékeket vagy más, állatokból nyert termékeket, állati eredetű élelmiszerek előállítása és feldolgozása során keletkező, fogyasztásra vagy feldolgozásra alkalmatlan anyagokat, valamint a romlott, lejárt szavatosságú tej- és húskészítményeket is.

Vállalatunk a körforgásos gazdaság elkötelezett híveként és az ipar, vendéglátás és bevásárló egységek szakértő partnereként megbízható segítséget nyújt az állati eredetű melléktermékek elszállítása és kezelése terén.

Greenpro_ajanlatkeres_gomb

 

Veszélyes hulladékok elszállítása, ártalmatlanítása

Veszélyes hulladéknak minősül minden olyan anyagot vagy összetevőt tartalmazó hulladék, amely eredete, összetétele, koncentrációja miatt az egészségre, a környezetre kockázatot jelent. Ezen belül veszélyes hulladék az, ami rendelkezik egy vagy több jogszabály szerinti veszélyességi jellemzővel, illetve ilyen anyagokat vagy összetevőket tartalmaz. 

Greenpro Zrt. veszélyes hulladék


Fentiekből adódóan a veszélyes hulladékok megfelelő kezelése kiemelkedő jelentőséggel bír, környezetünk és egészségünk megóvása érdekében a Greenpro Zrt. az ország teljes területén vállalja különféle veszélyes hulladékok begyűjtését, átvételét, szállítását, ártalmatlanítását és kezelését.
 

Greenpro_ajanlatkeres_gomb



És miért fordulna épp a Greenpro Zrt. munkatársaihoz? 

A kérdésre válaszoljanak kollégáink:


...és Partnereink:

Vissza


További híreink

Megtalálhat minket a közösségi portálokon is!

Vállalatunk közösségi oldalain első kézből értesülhet híreinkről.

Facebook
LinkedIn

Hírlevél feliratkozás

Adja meg email címét, hogy elsőként értesüljön legfrissebb híreinkről és akcióinkról!