Ugrás a tartalomra

Gyors online ajánlatkéréssel Partnereink szolgálatában

2019. szeptember 23., hétfő - 18:09

2019 tavaszától megújult, felhasználó- és mobilbarát funkciókkal és hatékony online ügyintézői felülettel várjuk meglévő és leendő partnereink megkereséseit www.greenpro.hu oldalunkon. 

A főoldalról könnyedén elérhetők vállalatunkról a legfőbb információk, a letisztult, áttekinthető megjelenésnek köszönhetően pedig Partnereink pillanatok alatt megtalálhatják a számukra releváns tartalmakat. 

Az online ügyintézést az oldal számos pontjáról elérhető ”Ajánlatkérés” gombon keresztül tettük lehetővé, az így megnyíló felületen a szervezetre és az igényelt szolgáltatásra vonatkozó információk megadásával, akár mobiltelefonról is gyors és hatékony módon kaphat testreszabott ajánlatot.

Ügyfeleink számára megkönnyítettük az információszerzést: Vendéglátó egységek, Bevásárló egységek, Létesítményüzemeltetetők, Közigazgatás, intézmények, Ipar és Benzinkutak, autómosók képviseletében Partnereink könnyedén eligazodhatnak a profilokba rendezett információk között, és részletesebben megismerhetik a Greenpro Zrt. számukra hasznos szolgáltatásait.

A Rólunk menüpontba tett látogatás során a Cégünk almenüben több mint 20 éves történetünk és tevékenységünk mellett a Partner a fenntarthatóságban menüben fenntarthatósági vállalásainkról, az Amire büszkék vagyunk menüpontban elismeréseinkről tájékozódhat kedves Látogatónk, ahol nyitó videónk székhelyünkön körbekalauzolva ismerteti meg partnereink rólunk alkotott véleményét.

Bízunk benne, hogy megújult honlapunk Partnereink megelégedésére szolgál, és küldetéséhez hűen gördülékenyebb együttműködést és információszerzést biztosít felhasználói számára. 

A továbbiakban is várjuk megkereséseiket megújult online ajánlatkérő felületünkön keresztül, vagy a 06 80 296 818-as, ingyenesen hívható zöld számunkon!
 

Vissza


További híreink

Megtalálhat minket a közösségi portálokon is!

Vállalatunk közösségi oldalain első kézből értesülhet híreinkről.

Facebook
LinkedIn

Hírlevél feliratkozás

Adja meg email címét, hogy elsőként értesüljön legfrissebb híreinkről és akcióinkról!