Ugrás a tartalomra

Bővítjük szolgáltatásainkat: elindult a kamerás csővizsgálat

2024. augusztus 13., kedd - 15:28

Örömmel jelentjük be, hogy a Greenpro Zrt. mostantól saját kapacitással végzi az ipari célú kamerás csatorna- és csővizsgálatot. Partnereink külön kérhetik ezt a szolgáltatást, amelyet speciális kameráinkkal és tapasztalt szakembereinkkel szakszerűen végzünk.

Az új szolgáltatásunk lehetővé teszi, hogy részletes és pontos képet kapjunk a csatornák és csövek belső állapotáról. Ennek köszönhetően gyorsan és hatékonyan azonosíthatjuk és oldhatjuk meg a problémákat, biztosítva ezzel partnereink számára a magas színvonalú és megbízható szolgáltatást.

A kamerás csatorna- és csővizsgálat során minimális működési zavarra és üzletmenet megszakításra lehet számítani, mivel nincs szükség az infrastruktúra feltárására a probléma azonosításához. A szolgáltatás közben a kamerák valós idejű képeket továbbítanak egy monitorra, ahol szakértőink azonnal elemzik az adatokat. Ezzel a technológiával pontosan beazonosíthatók a csőtörések, csődeformációk, repedések, szivárgások, korrózió és egyéb károsodások, valamint dugulások és elzáródások is. Az ipari célú kamerás cső- és csatornavizsgálatról részletes leírást, további információk ide kattintva olvashatók.

Kérdés esetén kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a weboldalunkon található elérhetőségek egyikén. Szakértőink készséggel állnak rendelkezésre, hogy segítsenek a legmegfelelőbb megoldás kiválasztásában. Ha ajánlatot szeretne kérni ide kattintva, a rövid űrlapunk kitöltésével könnyedén megteheti. 

A Greenpro Zrt. elkötelezett amellett, hogy partnerei számára a legmodernebb és leghatékonyabb megoldásokat kínálja. Izgatottan várjuk, hogy új szolgáltatásunkkal is hozzájárulhassunk ügyfeleink sikeréhez!

Vissza


További híreink

Megtalálhat minket a közösségi portálokon is!

Vállalatunk közösségi oldalain első kézből értesülhet híreinkről.

Facebook
LinkedIn

Hírlevél feliratkozás

Adja meg email címét, hogy elsőként értesüljön legfrissebb híreinkről és akcióinkról!