Ugrás a tartalomra

Energiahatékony világítással a fenntarthatóság felé

2024. február 6., kedd - 13:54

A vállalat százhalombattai telephelyén egy ambiciózus projekt keretében valósult meg a beltéri világítási rendszer teljes körű korszerűsítése.

A Greenpro Zrt., a fenntartható technológiákra és környezetbarát megoldásokra fókuszáló magyar vállalat, jelentős lépést tett előre a fenntarthatóság és az energiatakarékosság terén. A vállalat százhalombattai telephelyén egy ambiciózus projekt keretében valósult meg a beltéri világítási rendszer teljes körű korszerűsítése. A régi, elavult és gazdaságtalan fényforrások helyét modern, energiatakarékos LED-es világítás vette át, amely jelentős, 40-60%-os villamosenergia-megtakarítást is ígér.

Lámpa_kép

 

Ez a fejlesztés tökéletesen illeszkedik a Greenpro Zrt. hosszú távú stratégiájába, amely a környezettudatos működés és a fenntartható fejlődés előmozdítását helyezi előtérbe. A LED-es világításra való átállás nemcsak gazdasági előnyöket kínál a vállalat számára a csökkentett energiafogyasztás és az alacsonyabb üzemeltetési költségek révén, hanem hozzájárul a szén-dioxid-kibocsátás mérsékléséhez is, így támogatva a globális klímacélok elérését.

A projekt megvalósítása során a Greenpro Zrt. kiemelt figyelmet fordított a minőségre és a hosszú távú megtérülésre. A választott LED-es fényforrások nemcsak energiatakarékosak, hanem hosszú élettartamúak is, ami tovább növeli a beruházás gazdaságosságát. A korszerűsített világítási rendszer nemcsak a villamosenergia-fogyasztás csökkenésében mutatkozik meg, hanem a munkahelyi komfort és a munkavállalók jólétének javulásában is.

A Greenpro Zrt. számára a világítási rendszer modernizálása csak az első lépés a zöld technológiák széleskörű bevezetése felé. A vállalat további beruházásokat tervez a környezetbarát megoldások és a fenntartható üzemeltetés területén, bizonyítva elkötelezettségét a környezeti fenntarthatóság és a társadalmi felelősségvállalás iránt. 

Vissza


További híreink

Megtalálhat minket a közösségi portálokon is!

Vállalatunk közösségi oldalain első kézből értesülhet híreinkről.

Facebook
LinkedIn

Hírlevél feliratkozás

Adja meg email címét, hogy elsőként értesüljön legfrissebb híreinkről és akcióinkról!