Ugrás a tartalomra

MagyarBrands díjas lett a Greenpro Zrt.

2019. december 3., kedd - 09:18

Kiváló Üzleti Márka kategóriában részesült MagyarBrands elismerésben a magyar alapítású és tulajdonlású Greenpro Zrt. Szervezetünk átfogó szakmai szempontokat vizsgáló pályázat útján nyerte el a kitüntetést. 

A közel 24 éves múlttal rendelkező Greenpro Zrt. kezdetektől a körforgásos gazdaságban vállal aktív szerepet szerteágazó, környezetvédelmi célokat szolgáló tevékenységeinek ellátásával. Fő profiljába tartozik az állati melléktermékek, lejárt szavatosságú élelmiszerek, veszélyes hulladékok begyűjtése, szállítása, ártalmatlanítása és hasznosításuk előkészítése, zsír- és olajfogó berendezések tisztítása és értékesítése, ipari csatornatisztítás és duguláselhárítás, valamint csapadékvíz- és szennyvízátemelő tisztítás. 

MagyarBrands díjazottak

Az eredeti kép forrása: MagyarBrands.hu 

Az évek során jelentősebb változásként 2011-ben a vállalat csatlakozott a Biofilter cégcsoporthoz, az elmúlt években pedig környezetünk iránti elhivatottságát aktív szerepvállalásai jelzik, amire kétség kívül büszkék vagyunk. A Greenpro Zrt. 2014 óta a Magyarországi Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért (BCSDH) tagja, ily módon szerepet vállal az Action 2020 program céljainak teljesülésében, valamint 2019 novemberétől az immáron 95 felelős szervezetet tagjai közt tudó Magyar Körforgásos Gazdaság Platform munkájában is részt vesz. 2018 óta rendelkezik a komplex szempontrendszerrel irányt mutató nemzetközi B Corporation minősítéssel, és 2017 óta MagyarBrands díjas szervezetként áll partnerei szolgálatában. 

Munkatársaink mindennapjait említett irányelveinken túl környezetirányítási (ISO 14001) és minőségirányítási (ISO 9001) rendszereink, továbbá a 2016-ban a Követ Egyesülettel útjára indított Zöld Iroda program segítik, melynek részeként a vállalat többek között a közeljövőben teljesen átáll a papírmentes működésre. 

A Greenpro Zrt. 2018-ban már 50 elkötelezett munkatárssal és 23 gépjárművel látta el 1600 partnerének több mint 3800 telephelyén környezetvédelmi alaptevékenységeit, amely során összesen 19 ezer tonna hulladék begyűjtésével nyugtázhatta az évet. A Greenpro százhalombattai székhelyére szállított hulladékok amellett, hogy nem kerültek hulladéklerakóba, a szakszerű kezelés eredményeként 9 500 tonna szén-dioxidtól mentesítették környezetünket. Ezen hasznos anyagok a biogáz üzemből már 14 millió kWh energiaként távozva elektromos hálózatunkban jelentettek többlet energiaforrást, amely hozzávetőlegesen 7 000 átlagos magyar háztartás éves energiaszükségletének ellátására képes. 

Greenpro évértékelő

Forrás: Greenpro Zrt.

 

Az idén 10. évben kiosztott MagyarBrands díj elnyerését és a szakmai szempontoknak való megfelelést elsősorban a fentiek tehették lehetővé. „A MagyarBrands olyan hazai márkákat díjaz, amelyek a magyar vállalkozások méltó képviselői lehetnek határainkon belül és kívül, emellett a hazai és nemzetközi piacon olyan értékeket képviselnek, amelyek a vásárlók számára a megbízhatóságot és a minőséget tanúsítják.”

A Program 4 kategóriában díjazza a legkiválóbb hazai márkákat, akik Kiváló Fogyasztói Márka, Kiváló Üzleti Márka, Innovatív Márka és 2019-től Kiváló Munkáltatói Márka kategóriában is megmérettethetik magukat a díjmentes pályázaton. A Program kiválasztási folyamata során górcső alá kerül többek között a vállalat története, ellátott tevékenységei, pénzügyi adatai, márkaépítési gyakorlata, sikerének értékmérői, és nem utolsó sorban el kell nyernie a fogyasztók és szakértők egyöntetű támogatását az elismerés odaítélésében. 

Ezúton gratulálunk minden díjazottnak, így különösen a cégcsoportunkon belül használt sütőzsiradék és élelmiszerhulladék begyűjtésével foglalkozó Biofilter Zrt-nek!
 
 

Greenpro MagyarBrands oklevél

 

Vissza


További híreink

Megtalálhat minket a közösségi portálokon is!

Vállalatunk közösségi oldalain első kézből értesülhet híreinkről.

Facebook
LinkedIn

Hírlevél feliratkozás

Adja meg email címét, hogy elsőként értesüljön legfrissebb híreinkről és akcióinkról!