Ugrás a tartalomra

ÚJ VEZETŐ – VÁLTOZATLAN ELTÖKÉLTSÉG A FENNTARTHATÓSÁG MELLETT

2019. február 15., péntek - 12:48

Bédi Attila, a Greenpro Zrt. vezérigazgatói tisztségét tölti be 2017. július 5-e óta. Közgazdász, diplomáit az Óbudai Egyetemen és a Corvinus Egyetemen szerezte, 10 évet dolgozott az építőiparban, ebből 7 évig a KÖZGÉP Építő- és Fémszerkezetgyártó Zrt. gazdasági eredményeiért felelt.

 

Bédi Attila

„Zöld az út előttünk” – állítja Bédi Attila. Elmondta, hogy a piaci környezet lehetőséget kínál a versenypozíciónk növelésére, ugyanakkor nem enged a hatékony, tisztán átlátható működésből.  Célja a vevői elégedettség növelése mellett a dolgozók munkakörülményeinek és eszközeinek folyamatos fejlesztése a XXI. század kihívásaihoz igazodva.

Néhány éven belül nem csak cégvezetőként, hanem mint magánember is szeretném, ha a hazánkban keletkezett közel teljes élelmiszerhulladék mennyiség hasznosításra kerülne – folytatja Attila. Úgy látom a magyarországi vállalatok nyitottak erre a gondolkodásra, évről évre nő az igény a professzionális – a törvényi előírásokon és a szokásos üzletmeneten túlmutató –  hulladékgazdálkodási megoldásokra. A mi feladatunk minden időben biztosítani a keletkezett állati eredetű melléktermékek elszállítását és újrahasznosítását, ezzel hozzájárulva a fenntartható fejlődési célok teljesüléséhez.

Vissza


További híreink

Megtalálhat minket a közösségi portálokon is!

Vállalatunk közösségi oldalain első kézből értesülhet híreinkről.

Facebook
LinkedIn

Hírlevél feliratkozás

Adja meg email címét, hogy elsőként értesüljön legfrissebb híreinkről és akcióinkról!