Ugrás a tartalomra

ONLINE LIVE CHAT SZOLGÁLTATÁS A GREENPRONÁL!

2019. február 15., péntek - 12:38

Jó hírrel szolgálhatunk minden kedves meglévő és leendő ügyfelünknek! Nagy örömünkre szolgál, hogy bejelenthetjük: ezentúl a Greenpro Zrt.-nél is elérhető minden hétköznap 08:00-tól 16:00-ig az ön számára az online ügyfélchat, vagy másnéven az online live chat szolgáltatás.

online live chat ügyfélszolgálatos hölgy

Ez egy olyan kommunikációs eszköz, melynek segítségével a Greenpro Zrt. weboldalára érkező leendő és meglévő ügyfeleink az ügyfélchat szolgáltatás keretében, a problémájukat orvosolandó, azonnali segítséghez, illetőleg hasznos információkhoz juthatnak a hulladékgazdálkodást, a fenntarthatóságot és a környezetvédelmet érintő legfontosabb kérdésekkel, illetőleg cégünk szolgáltatásaival kapcsolatban.

És hogy az online live chat miben jelent Önnek változást, netán újdonságot?

Számunkra a Greenpro Zrt.-nél az Ön kényelme az első. Márpedig az ügyfélchat szolgáltatás nagyszerűsége annak személyességében és közvetlenségében rejlik. A live chat egyszerű, igényes és jól átlátható felülettel fogadja önt.

Szolgáltatásunk amellett, hogy ingyenes, jóval gyorsabb és hatékonyabb megoldást kínál, többek között élő (real-time) interakciót és követhetőséget. Ráadásul nem szükséges elköteleződnie, vagy akár formot kitöltenie.

A Greenpro Zrt. weboldalra látogatáskor az ügyintézőnk egy azonnal felugró chat ablakon keresztül felveszi önnel a kapcsolatot, hogy tájékozódást megkönnyítendő, illetve hogy a megfelelő navigálás végett felajánlhassa segítségét. Az ügyfélchaten keresztül való beszélgetés kezdeményezése nem egyirányú, bármelyik fél elindíthatja: mind az ügyintéző, mind pedig ön.

Azzal a céllal integráltuk a live chat plugint a Greenpro Zrt. weboldalába is, hogy az ön és a kollégáink közötti kapcsolattartás jóval proaktívabbá váljék. Ügyintézőink figyelemmel kísérik kollégáink munkáját, így naprakészen és jól tájékozottan várják önt, anélkül, hogy szükségtelen információs köröket fussanak.

online live chat szolgáltatás a Greenpronál

 

Az ügyfélchat egy kifejezetten megbízható, ügyfélbarát megoldás, melynek segítségével most időt és energiát takaríthat meg: a leghatékonyabb ügyfélszolgálati együttműködés valósulhat meg ön és ügyintézőink között, elvégre együttes erővel lesznek képesek eljutni a probléma gyökeréig és végül megoldást találni a fennálló nehézségekre.

Nem kell attól tartania, hogy nem kap időben választ, hogy netalán minden ügyfélszolgálatos kollégánk foglalt. A Greenpro Zrt. gondoskodik róla, hogy mindig legyen az ön rendelkezésére bocsátható, megfelelő számú és szakértelmű ügyintéző, kik végül majd biztosítják a gyors és szakszerű kiszolgálást.

A Greenpro Zrt. ügyfélchatnél tehát nincs várakozási idő, így ön minden kérdésére azonnali és kielégítő választ fog kapni.

Várjuk jelentkezését! Küldjön nekünk üzenetet a jobb alsó sarokban található chatablakon keresztül!

Vissza


További híreink

Megtalálhat minket a közösségi portálokon is!

Vállalatunk közösségi oldalain első kézből értesülhet híreinkről.

Facebook
LinkedIn

Hírlevél feliratkozás

Adja meg email címét, hogy elsőként értesüljön legfrissebb híreinkről és akcióinkról!