Csatornatisztítás, duguláselhárítás

Mindenhol kellemetlenséget és egyben égető problémát okozhat a szenny- és csapadékvíz-csatornarendszerekben történő dugulás. Ilyenkor a legfontosabb a gyors reagálás, a hiba okának feltérképezése, elhárítása, a csatornatisztítás, a dugulás mielőbbi megszüntetése.

duguláselhárítás csatornatisztítás

Cégünk országos kiszállással vállalja vállalja üzemi területek csapadék- és szennyvíz-csatornáinak tisztítását, amellyel megelőzhető a dugulások kialakulása.

A duguláselhárítást vagy csatornatisztítást helyszíni felmérés alapján, a megrendelői igények megismerését követően a megfelelő típusú és kapacitású (professzionálisan felszerelt) tisztító berendezéssel végezzük el.

csatornatisztítás

Csatornatisztítás és duguláselhárítás mini szippantós autóval – mélygarázsokban is

Csatornatisztítással, duguláselhárítással foglalkozó szerviz autóink 0-24 órás ügyeleti szolgálatot tartunk szerződött partnereinknek, amibe a hétvégék és ünnepnapok is beletartoznak. A munkálatokat jól felszerelt speciális munkagépekkel, nagy gyakorlattal rendelkező kollégáink végzik. A csatornatisztítás, duguláselhárítás művelete alaposságot igényel, így szakértő munkánkra minden helyzetben bizton számíthat.

Rendelkezésére állunk a kisebb telephelyű vállalkozások, és a nagyobb szolgáltatók, vállalatok, önkormányzatok csatornatisztító, és duguláselhárító munkáinak elvégzésére.

 

CSATORNATISZTÍTÁS NAGYNYOMÁSÚ VÍZZEL

Az eldugult csatornaszakaszba a folyásiránynak megfelelő irányból a dugulás felé tisztítónyílásból, vagy tisztítóaknából egy dupla acélköpenyes tömlőt vezetünk be. A tömlő végére egy tisztítófej van felcsavarozva, melynek elején és hátsó részén furatok, fúvókák vannak elhelyezve. Ezeken keresztül áramlik ki a nagynyomású víz.

A hátsó fúvókák dőlésszögéből következően a kiáramló víz a csatorna falán “megtámaszkodik” és ezzel mint egy rakétahajtómű húzza be magát a tömlővel együtt a csatornába, és jut el a dugulásig. A dugulást a fej elején elhelyezett első fúvókán kiáramló víz mossa szét. A tömlőt túlengedve a duguláson egy hidraulikus mechanika húzza vissza a csatornából víznyomás alatt.

VESZÉLYES HULLADÉK, FOLYÉKONY HULLADÉK KEZELÉSE

Veszélyes hulladék, folyékony hulladék, iszapszerű anyagok kezelésekor különös gonddal kell eljárni, ezért a veszélyes hulladékokkal, folyékony hulladékokkal, iszapszerű anyagokkal kapcsolatos tevékenységek hivatalos engedélyekhez kötöttek.

A GREENPRO Zrt. az ország teljes területén vállalja különféle veszélyes hulladékok, folyékony hulladékok, folyékony veszélyes hulladékok, iszapszerű anyagok, folyékony iszaphulladékok elszállítását.

 

Ajánlatot kérek