A Greenpro Zrt a Fenntartható Jövőért Díj elkötelezet támogatója

A Magyarországi Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért (BCSDH) által létrehozott díj célja, hogy elismerje, és széles körben bemutassa a fenntarthatóság területén tett kiemelkedő vállalati, vezetői és személyes teljesítményeket.

A szervezet célja, a vállalatokat és vezetőiket abban inspirálni, hogy döntéseikben kiemelt szerepet kapjanak a fenntarthatósági szempontok.

Az elismerésre olyan vállalatok pályázhatnak, amelyek a szokásos üzletmeneten túlmutató üzleti megoldásokat dolgoztak ki, és az üzleti szféra más szereplőire való kiterjesztésével széles körű hatást tudtak elérni.

A BCSDH Fenntartható Jövőért Díj az első olyan díj, amely a vállalati fenntarthatósági megoldásokat és a vezetői felelősségvállalást komplex módon értékeli.

A Greenpro Környezetvédelmi Zrt. 1996-os megalapítását az üzleti szempontokon kívül ilyen gondolkodás inspirálta. Évente több ezer tonnányi hulladékot szállítunk biogáz célú hasznosításra, ezzel is elősegítve a megújuló energiaforrások térnyerését – a fenntartható jövő a mindennapi munkánk része. Örömmel tölt el bennünket, hogy egyre több magyarországi vállalat gondolkozik hasonlóképpen, és közülük a legjobbak ilyen rangos elismerésben részesülhetnek.

BCSDH Fenntartható Jövőért Díjat az alábbi kategóriákban adják át:

A Greenpro a Fenntartható Jövőért Díj kiemelt támogatója

 

További információk: http://bcsdh.hu/fenntarthato-jovoert-dij/